Långsiktig kk sökes

Detta är en ovanlig sökande som tillhör ingen vanilj, porrträff eller ONS. Jag gör ett nytt försök. Så försöker jag att skriva ännu tydligare det jag söker. Därför en lång tråd kommer att komma.

Söker faktiskt en man som vet vad betyder Dominans. Och jag måste berätta redan här och nu att dominans för mig INTE betyder att tvinga mig ner på knäna för att suga dig. Jag pratar inte om den dominans som finns på porrsidor. Det är jag helt ointresserad av. Dominans betyder inte våld eller tvång på något sätt i min värld. Så är du attraherad av detta kan du sluta läsa och gå vidare.

Jag vill hitta dig som är intresserad av ta en resa med mig, med hjälp av smisk, fontän, örfil, stryp och massa annat.

Du är kunnig om en kvinnlig kropp, kan ge en Fontän behandling, har tid på kvällarna och gömmer inte dina träffar till din partner om du nu inte är singel samt är bilburen.

Jag vill ha en psykisk och fysisk D/s relation där du har lyckts att fånga min vilda sidan så att jag känner att jag tillhör dig, du har kontroll över mig. Eftersom du kan min kropp, mina svagheter och göra mig komma när du vill.

I resan måste du kunna ta för dig, ta emot mig, mina känslor, och du är lyhörd till mina önskemål.

Du är stabil, trygg och stark både fysiskt och psykiskt och tack vare detta hjälper du mig i gå djupt i mig och det din behandling väcker i mig.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *