Bröllopsnatt med två brudar

1

Träffa nya sexkontakter för ett spännande äventyr.

10%
TOTAL SCORE
Besök nu! Besök nu!

Min fästmö Caroline var den vackraste kvinnan jag sett när jag för två år sedan mötte henne hos gemensamma vänner. De hade förbarmat sig över mig efter ett kraschat samboförhållande och jag var under isen totalt. Mina vänner skulle ha en sommarfest och försökte få med mig.
Kom med Göran, sade de. Du kan inte sitta istaden hela varma sommaren och bara deppa. Skärgården gör dig levande igen, och Lena har bjudit med sin kollega på museet, Carro, till festen. Ni har nog lite gemensamt skulle jag tro, du som skriver historiska böcker.

Tanken på att träffa en liten, förtorkad nucka med stripigt gråsprängt hår, plattbröstad och grå från topp till tå, för så såg intendenter på museer ut, jag hade träffat några stycken genom min forskning, gjorde mig inte mer uppspelt precis. Den enda glädjen i eländet var Lena, som jag hade fantiserat om många hotellnätter medans porrfilmerna gick på hotellens kanaler.

Så jag sade ja till att komma och en härlig lördagsförmiddag hämtade de mig och vi tog Waxholmsbåten från Grands brygga ut till Ornö, där de hade sitt härliga ställe. Vi badade i badviken, grillade havskräftor och drack champagne till. Vid 6-tiden kom de övriga gästerna och när Lena presenterade Caroline för mig så slog blixten ner i huvudet på mig.
Något vackrare hade jag aldrig sett: lång, smal och med rena, fina drag i ansiktet som ramades in av hennes klarblåa ögon väl inneslutna i en perfekt sminkning som framhävde hennes vackra person. Stora, tunga och uppnosiga bröst spelade under den tunna, trånga sommarblusen och mörka vårtgårdar tecknade sig genom tyget. Hennes doft var underbar och genast igenkänd som Chanel No. 5. Det platinablonda håret var tjockt som en ankartross och böljade ner över axlarna och ryggen där det slutade strax ovanför två härlig stora stjärthalvor i en skarp kant.

Jag bara studsade och hummade fram mitt namn och hur jag kände Lena och Fredrik.
Det här är Göran, en mycket god vän men helknäpp författare som bara tycker om att grotta ned sig i massa arkiv och gamla kartor och brev. Men folk verkar tycka om hans böcker så han fick Augustpriset i år för bästa faktabok.
En sval hand mötte min och Caroline bara log och sade.
Då har vi något att prata om hela kvällen, för jag har en tjänst på Krigsarkivet som Förste Amanuens.
Tack, där rök mina fördomar om grå råttor i arkiven, tjena!!!!
Men hon fick rätt, vi pratade hela kvällen och tyvärr skulle hon åka hem på morgonen med första båten.

Så fort jag kom hem sprang jag upp till Krigsarkivet med lite kartor och vem snubblade jag över om inte Caroline. Jag bjöd på lunch och sedan dess var vi ett par.

Nu hade jag friat till henne och hon hade sagt ”ja”, så nu var det bråda tider med allt. Fredrik och Lena erbjöd sig att sköta allt med mat, dricka och vi skulle vigas ute hos dem på Ornö med stor fest i deras park och bröllopsfrukost på Ornö Hotell. Vi tog kontakt med församlingexpeditionen och anmälde vigseln, och fick beskedet att en präst skulle höra av sig snart till oss. Vi satt i soffan på kvällarna och fantiserade att det var en tråkig, grå äldre gubbe med svettiga händer som skulle ringa, eller en mager, bakåtkammad, ensamstående tråkmåns till kvinna som bara såg blodfattig ut.
Man hade väl sett präster på TV och vid skolavslutningar så vi tyckte vi var helt rätt ute.

Mycket riktigt så ringde det en kvinna som presenterade sig som präst och att hon ville träffa oss inför vigseln. Vi bara vek oss av skratt när vi lagt på luren och jag gick och köpte torra kakor till det obligatoriska kaffet man måste bjuda på. Vi hade kommit överens om att hon skulle komma vid tretiden på fredagseftermiddagen, men hon ringde på förmiddagen och frågade om det gick senare, för hon hade fått något emellan, så vid halv sex ringde det på vår dörr på Arsenalsgatan. Carro skickade mig att öppna och jag bara log mot henne och imiterade en tråkig präst med bibel i händerna.

Utanför stod rena bombnedslaget. En liten, men vältränad kropp, kolsvart hår som blänkte i skenet från halljuset, två guldbruna ögon och en plutande mun med blodröda läppar. En svart sidenskjorta som knappt kunde hålla de stora, välsvarvade brösten på plats och en minmal kort kjol. Hela denna uppenbarelse avslutades med mönstrade, tunna, svarta nylonstrumpor och lackstilletklackade skor. I handen höll hon en Michael Kors-väska i svart och guld och runt halsen gick en bländande vit krage. Jag tappade hakan och sade ingenting, bara stod där.
Det är jag som är Rebecka, sade hon. Prästen som skall…..

Jag bad om ursäkt, sade det hade varit mycket på jobbet idag så hjärncellerna hade tagit helg. Hon skrattade ett pärlande skratt och visade kritvita, jämna tandrader och en liten spelande, rosa tungspets, som hon genast använde till att väta sina vackra läppar.

Vi gick in i Gula salongen och Carro kom emot oss, och jag presenterade henne för Rebecka. Plötsligt gick det som en stöt genom rummet då de båda kvinnorna fick syn på varandra. De log båda mot varandra men det lätta handslaget ville aldrig släppa. Jag var som bortblåst och efter vad som verkade en evighet där de suttit och bara betraktat varandra så erbjöd jag Rebecka kaffe. Hon såg på flaskan med Moet&Chandon i sin ishink och sade.

Jag tar hellre mycket av det där, det ser så läskande ut och jag känner mig genomvarm och svettig.
Carro och jag bara tittade och där fick vi på pälsen när det gällde fördomar om kvinnliga präster. Rebecka satte sig emellan oss och vi båda kände underbara dofter av hennes parfym och kroppsvärme. Vi kom snart mycket bra överens och vi bestämde på stående fot att hon var tvungen att vara med på festen, gärna med sin respektive. Hon tackade ”ja”, men lade till att hon var singel med motiveringen att ”det här jobbet sliter sönder familjeliv”

Dagen för vigseln kom och dagen var fantastisk. Carro var den vackraste brud jag sett, vädret perfekt och festen som sig bör en härlig pärla i livet.
Rebecka hade bytt om från prästkläderna till en creméfärgad, vid klänning i siden och matchande skor. Hon drog killarna till sig som en sockerbit, men hur det var så lyckades hon alltid hitta Carro´s blick och de båda log, ända till den gång vid dansen då Rebecka helt sonika bjöd upp Carro och de virvlade ut i dansen ihop. Jag gick ut för att svalka mig i sommarnatten, och hörde då något fnissande i en stor syrenberså nära. Jag smög mig dit för att se något smaskigt, och det fick jag. Mitt emot varandra, omfamnande och med munnarna tätt ihop och tungorna smekande utanpå och inuti munnarna stod Carro, nu min hustru, och Rebecka!!

Chocken gjorde mig svimfärdig och jag stapplade tillbaka till huset. Timmarna gick och snart gick de sista gästerna och lugnet spred sig över nejden. Vi kom till vårt stora rum i gästhuset och kunde pusta ut, av åkte skor och frackkavaj och fram åkte champagnen och Carro visade upp bländvita underkläder i vitt. Trosor, BH, strumpebandshållare och sidenstrumpor allt i kritvitt mot hennes solbrända kropp gjorde att jag blev störtkåt och villa slicka henne med en gång. Men hon retade mig lite och sade att först skulle hon strippa för mig. När hon dragit av BH:n så knackade det lite på dörren. Carro öppnade ovetandes om att hon nu visade sina härliga bröst som tungt vaggade fram och tillbaka när hon rörde sig.

Utanför stod Rebecka med en flaska champagne och tre glas och sade lite försynt.
Tänkte bara skåla med det härliga brudparet, vet att ni vill vara ifred sedan och njuta av varandras kroppar. Caroline svarade.
Du stör inte alls, eller hur Göran? Kom in och slå dig ner så öppnar vi din flaska med, vår är nästan slut. De båda kvinnorna omfamnade varandra och smekte varandras hår.

Efter en stund så sade Carro åt Rebecka att följa med in i badrummet för att hjälpa henne med något. Snart hördes suckande, fniss och skratt där inifrån, medans jag låg och fattade ingenting. Snart fick jag se badrumsdörren öppnas och ut kom både Carro och Rebecka i sina sidenunderkläder och sade åt mig att”nu du”. Sedan började båda att sakta strippa av sig sina underkläder intill att sista trosorna var kvar. Carro var vacker men Rebecka var enastående i kroppen och hudfärgen. Hennes stora bröst slog ihop sig varje steg hon tog, Carro smekte hennes midja och de gav varandra små pussar på midjan, axlarna och hösterna. En mörk fläck på Rebeckas trosor visade att hon savade för fullt i sin trånga fitta.

Med en van rörelse smekte Carro av Rebecka hennes trosor och nu stod hon helt naken framför mig och svajade lite, medans hon tillstod att för mycket champagne hade nog gjort sitt verk. Nu satt sig Becka på huk och drog av Carros trosor och började en resa med sin tunga uppför Carros ben, innanlår och stannade precis vid Carros ljusa porrfrilla. Carro ställd esig bredbent och smekte Becka över håret. Beckas tunga började nu att fladdra över Carros fittläppar och snart slickade hon för fullt på clittan och blygdläpparna.
Carro började att stöna och mina frackbyxor åkte av i en hast, likaså kalsongerna så nu låg jag med ett praktstånd i sängen och betraktade denna scen.

Kvinnorna drog sig till sängen och nu åkte Beckas trosor av och jag fångade dem och drog in doften av hennes fitta i min näsa. Den var nästan sövande i sin tunga doft som luktade parfym, fittsvett och lite urin. Jag fick flytta lite på mig då de riktigt kom igång med varandra och tungor, fingrar och tår blöttes, knullades med eller sögs på. De var som två tigrinnor i full brunst och nu började skriken, råmande och gurglande att göra sig hörande. Jag var som i trance och kände som om jag svävade. Carro runkade min kuk medans hon slickade Rebeckas fitta och anushål. Jag tog handen och blötte ned den med Carros fittsaft, vände mig om och började smörja in Beckas tunga bröst som nu hängde som om de vore huggna i marmor och strax blänkte Carros safter på Beckas bröst. Hon flyttade sina bröst så jag kom åt hennes vårtor och min tunga började slicka och suga på hennes jättepattar. Hon bara stönade och bad om mer fittsaft, denna gång i munnen. Jag blötte ned igen och Becka slickade av mina fingrar med den rosa, spelande tungan som jag sett första gången vi sågs.

Snart låg de i en 69:a med varandra och då sade Carro.
-Göran kör in din kuk i min fitta, måste få ett knull med kuk på min bröllopsnatt. Jag körde in den hela vägen och Carro flämtade. Jag började knulla henne rytmiskt alltmedan Rebecka slickade hennes fitta. Men då och då gled kuken ur fittan och då var Rebecka snabb att suga av den och att hjälpa in den igen. Till slut så munknullade jag Rebecka en lång stund och hon gurglade när safterna rann ned i hennes hals.
-Nuu Gööran måste du knulla underbara Rebecka!!! Becka kom hit så byter vi plats i 69:an. Sagt och gjort. Min kuk fick hjälp av Carro in mellan benen på Rebecka som bara sade ”ploff” när min kuk gick i botten på hennes fitta. Men vilken skillnad. Beckas fitta var trång, liten och inte mycket knullad. Den kramade min kuk fatastiskt medans jag tog det lungnare i takten. Jag tittade ned och såg att hennes rövhål drog ihop och öppnade sig. Jag lätt kuken glida över stjärtrosen några gånger, sedan började jag att sakta pressa ned den i hålet.

Rebecka skrek till och vred sig som en mask, men jag höll i hennes höfter.-
Jag har aldrig haft något där, pep hon. Var försiktig, jag är så trång.
Carro smörjde min kuk med sin saft och snart var jag förbi ringmuskeln. Min kuk gled in i ett trångt, smalt paradis som snart började att rycka när jag körde henne i röven. Becka bara råmade alla fula ord hon kunde och skrek till slut.
Jaaag äär een rikktig slyyynna!!!

Carro lade sig mellan hennes armar och hon tog tag i Beckas hår och tvingade ned hennes mun till sin fitta och sade, lite på skoj.
Här får slynan mer att slicka!!!

Höjden var snart nådd, och jag lät min sperma spruta över tjejernas ansikte, hår och bröst. Carro och Rebecka lade sig mitt emot varandra med fittorna nästan nuddande och det som följde var nästan mer än vad jag kunde fatta. Plötsligt så lösgör sig en guldgul, vackert bågformad stråle från Carros fitta som träffar Becka mitt på hennes stora bröst och hon kvider, rullar och smörjer in sina bröst och hår med Carros varma urin. Strax därpå kommer en lika vacker strålbåge från Rebecka som träffar Carro´s haka, mun och bröst.
Hon slickade girigt i sig och nu krockade de båda bågarna med varandra i luften, varvid deras gemensamma urin spred sig över dem.

Sedan blev allt tyst. Enstaka stönanden, klaffsande och en härligt doft av brunst, fitta och varmt urin spred sig i rummet. Vi kramades alla tre och tjejerna berättade för mig att de hade märkt spänningen mellan dem, och på festen tagit steget till att kyssa varandra. Carro var nu också förälskad i Rebecka och Becka i Carro. Vi bestämde då, där vi låg i den blöta sängen med sperma, fittsafter och kiss att Rebecka och Carro fick träffas så ofta de ville, men att Carro sade till innan. Med tiden blev det krångligt och nu har Rebecka flyttat hem till oss och vi är tre i sängen ibland. Både Carro och Becka är nu gravida och kommer att ligga på BB ihop. Snacka om stor familj plötsligt. Tur man bor stort. Så tänk på det när ni skall gifte er och har fördomar om kvinnliga präster. DEt finns fler som Rebecka därute…..