Het natt på hotell

1

Träffa nya sexkontakter för ett spännande äventyr.

10%
TOTAL SCORE
Besök nu! Besök nu!

Hotellpianistens mjuka toner sprider sig över lokalen och jag har precis avslutat min middag. Dagens möten har varit givande men utan något extra att jubla åt.

Nu sitter man här som så många gånger förr när man varit på tjänsteresa. Mätt och lite småberusad i hotellets restaurang. Den fjärde ölen står kall och redo att drickas på det linnebeklädda bordet framför mig. Det är ganska tomt i restaurangen och det är väl bara jag och fem andra som sitter och försöker få dom sista timmarna att gå innan man skall krypa till sängen. Tittar på min klocka och den visar strax efter åtta och kvällens mörker sänker sig sakta över staden som är utanför fönstret vid mitt bord.

Jag tittar ut medans jag sakta smakar på min kalla öl. Jag hör först inte att någon pratar med mig. -Ursäkta, är det ledig här? Jag vänder mig blixtsnabbt om som om jag fått en smäll på axeln. Jag tittar upp och låter mina ögon vandra uppför ett par ben som aldrig verkar ta slut och förbi ett par vackert runda höfter som är klädda i en kort kjol. Vidare ett par sköna bröst som ligger säkert förvarade i vad som ser ut som en spetsbh under den vita blusen med en avslöjande urringning. Jag stannar upp när jag når kvinnans ansikte och tittar in i ett par mörkbruna ögon som ser ut som två djupa brunnar.
Hennes hår rakt och mörkbrunt och hänger ner lite på axlarna. Det bryter som en knivskarp kant mot den vita blusen.

-Var det ledig här? frågar hon igen. -Ja visst är det ledigt! jag vaknar upp ur min förvåning över att någon tagit kontakt med mig. Slå dig ner för all del säger jag.
När hon böjer sig fram för att ta tag i stolen som står mittemot mig så ser jag rakt in i hennes urringning. Jag sliter bort blicken för att inte skämma ut mig det första jag gör.

-Haft en jobbig dag? frågar kvinnan mig när hon satt sig tillrätta. -Ursäkta vad menar du? frågar jag. -Nej jag försöker bara få igång ett samtal säger kvinnan.

-Åhh jaha säger jag. Jo det har varit rätt tungt. Men nu är allt klart, du då? Jag tittar på henne när hon sakta smakar på sin drink. Hennes läppar sluter sig om glaset varsamt.
-Jodå jag har haft det tufft. Mitt tåg blev så försenat så nu blev jag stationerad här i väntan på nästa tåg som inte går förrns imorgon. -Oj då säger jag, det kan inte vara kul. Vad har du gjort här då?

-Jag har hälsat på en väninna säger kvinnan. -Jaha, ja Denno heter jag. Jag sträcker fram handen. -Hej, Sara heter jag. -Hejsan Sara. Jag tänker i mitt stilla sinne att en natt med denna kvinna hade fått min resa att bli bra mycket trevligare. Men jag är för feg för att göra sådana närmanden. Dessutom ser hon ut att vara minst 6-7 år yngre än mig. Jag tänker inte bli tagen för en snuskgubbe så nu får jag hålla mig i skinnet.

Vi kallpratar om lite av varje, varje gång Saras blick tittar ut igenom fönstret så försöker jag få en bättre blick av hennes urringning. Hon har verkligen helt underbara bröst. Den tunna blusen vilar lätt mot spetsbehån som avslöjar sig med sitt mönster mot blustyget vid varje inandning Sara gör.

Klockan börjar närma sig 22.00 när jag plötsligt känner något som snuddar mitt smalben under bordet. Sara sitter helt oberörd och jag funderar på om det bara var en slump eller om hon menade något. Jag väljer att inte besvara hennes närmande för att inte stå med ett förlorat ansikte om jag har missuppfattat hennes inbjudan.

Plötsligt känner snuddar Sara mitt ben igen och låter sin fot sakta vandra upp för mitt ben. Hon följer mitt lår och placerar sin trampdyna mot mitt skrev, sakta masserar hon mitt skrev med sina tår i en knipande och cirkelformad rörelse.
Jag försöker se oberörd ut men det går inget vidare inser jag ganska snart. Jag är antagligen röd i ansiktet och känner redan att jag är torr i munnen.

Jag tittar upp på Sara som sitter och tittar mig djupt i ögonen medans hon avslutar det sista på sin drink. Jag tänker att hoppas inte detta bara är ett sätt att retas från henne. Hoppas att jag inte blir lämnad här sedan.

Sara ställer ner glaset och tittar på mig en stund, nästan som om hon studerar mig och bestämmer sig om jag är värdig henne eller inte.
Det känns som hennes blick sakta skalar av lager för lager på min kropp. Utforskar, begrundar och betygsätter. Allt detta känns som en evighet men det varar säkert bara nån sekund.

-Har du något särskilt för dig ikväll? frågar Sara helt plötsligt.
-Ehh va, nä det vet jag inte. frågan slår mig som en slägga i bröstet.
-Då har du inget emot att jag tar för mig av dig va? säger Sara.
-Ehh, nej det har jag nog inte. Säger jag och upptäcker att jag ett stånd som gör att jag börjar bli nervös hur jag skall ta mig ut härifrån utan att någon skall se det.
-Då tycker jag vi går till ditt rum nu. säger Sara till mig, hon masserar fortfarande mitt skrev med sin fot.

Jag lägger pengar på bordet och drar mig sakta bort från Saras masserande fot.
-Är det ok om jag låter mitt stånd som du gett mig gå ner lite innan vi går? frågar jag.
-Varför skall du låta ståndet gå ner? Skäms du för att du har stånd? Sara tittar på mig med en finurlig blick och ett leende som kunde smälta nordpolens is på 5 sekunder.
-Nej jag skäms inte alls. Jag tittar leende tillbaka på Sara.
-Då så, då tycker jag vi går till hissen och tar oss ner till ditt rum. Säger Sara.

Vi reser oss och går sakta igenom hotellbaren bort mot hissen. Sara går framför mig och jag beskådar hennes kropp i rörelse medans vi går. Hon har en härlig rytm i höfterna när hon går och hennes ben som är iklädda nätstrumpor av någon sort rör sig mjukt över golvet. Jag vågar inte röra henne för jag är rädd att förstöra hennes sinnesstämning genom att göra något fel. Fortfarande gnager tanken att detta kan vara en blåsning och att hon skrattande kommer lämna mig med stånd utanför min hotelldörr.

Så fort vi kommit in i hissen och dörrarna stängt sig bakom oss så trycker Sara upp mig mot väggen i hissen och pressar sin kropp mot mig. Hon tar ett tag om min kuk utanpå mina byxor och masserar den med sin hand. Jag blir tagen helt med överraskning och hinner inte reagera innan Sara trycker in sin tunga i min mun och kysser mig hårt.

Jag besvarar kyssen och tar ett fast grepp om Saras skinkor med mina händer och trycker hennes höfter mot mitt stenhårda stånd, hennes hand fastnar mellan oss.
*pling* hissdörrarna går upp och vi brottas ut ur hissen. Sakta tar vi oss mot mitt rum som tack och lov ligger precis i anslutning till hissen.
Samtidigt som jag gräver i min ficka efter nyckelkortet så drar Sara ner mig gylf och för in sin hand. På nolltid har hon ett fast grepp om min hårda kuk och mina försök att träffa den lilla skåra som kortet skall in i misslyckas givetvis. Jag drar bort hennes hand för att kunna ta mig in i rummet överhuvudtaget. Sara är på mig som en igel och lika fort som jag tagit bort hennes hand är den där igen. Men jag köper mig iallafall nog med tid för att höra hur låset piper till och öppnas.

Vi ramlar nästan in i hallen och dörren går igen bakom oss. Sara tar ett tag om min skjorta och sliter isär den. Knapparna flyger över hela rummet. Jag bryr mig inte utan ger tillbaka genom att dra isär Saras blus som ger ett rivande ljud ifrån sig.
Den blusen är historia är det enda jag hinner tänka innan mina ögon nu vilar på Saras otroliga bröst som mycket riktigt ligger vackert förpackade i en spetsbehå, precis som jag misstänkte.

Sara knäpper upp min livrem och drar sedan ner mina byxor utan att ens knäppa upp byxorna. Mina kalsonger åker med av bara farten och blottar nu min kuk i fullt stånd. Sara flämtar till lite, tar sakta ett grepp runt kuken och börjar långsamt runka den. Jag är helt snurrig redan och låter henne göra vad hon vill. Jag står mot väggen medans Sara sakta runkar mig. Hon andas tungt och jag känner att jag gör detsamma.

Sara kysser mitt bröst och börjar sakta arbeta sig ner på knä. Jag lutar mitt huvud tillbaka och känner hur Saras läppar försiktigt smakar på mitt ollon. Först lite nafsande och kyssande, sedan långsamt sugande och för varje gång hon suger in min kuk i sin mun låter hon den komma längre och längre in.

Snart känner jag Saras ansikte nudda min mage varje gång hon sväljer min kuk till roten. Hon masserar min pung med sin högerhand. Jag känner att jag också vill ta lite kommando så jag tar tag i Sara och lyfter upp henne, min kuk glider mellan hennes bröst och nedför hennes mage och placerar sig precis i kjollinningen.

Jag knäpper snabbt upp Saras bh och släpper ut hennes bröst i frihet. Hennes ljusbruna bröstvårtor är styva och jag böjer mig ner och tar den högra i min mun. Suger den hårt upp mot gommen och masserar den med min tunga. Sara stönar nu tungt och kvider lite när jag låter min tunga rotera runt hennes båda bröstvårtor.

Jag drar ner Saras dragkedja på kjolen och låter den falla till marken. Ett par vita lätt genomskinliga trosor i tunn spets samt ett par nätstrumpor av model stay-ups avslöjar sig när kjolen landar på marken. Saras kön är helt renrakat ser jag genom hennes tunna trosor.

Jag har ingen tid att spilla utan drar snabbt ner hennes trosor till marken och låter Sara kliva ur dom.

Hårt trycker jag Sara mot väggen och kysser henne medans jag låter mitt långfinger utforska hennes lena fitta. Jag känner direkt att hon är redo så fort jag nuddar hennes blygdläppar. Jag låter mitt långfinger leta sig in och när jag fått in det utan minsta motstånd i Sara och trycker lätt upp mot hennes gpunkt så viker hennes ben sig som kokta spagetti.

-Kör in din kuk i mig! säger Sara till mig.
Jag lyfter upp hennes vänstra ben och böjer mina ben så jag kommer in i henne lätt underifrån. Sara tar tag i min kuk och för den till öppningen. Så fort jag känner att mitt ollon ligger i öppningen så sträcker jag på mina ben och för in min kuk i Saras väntande fitta. Hon kommer direkt och jag får kämpa för att hålla mig kvar när hon skakar och vrider sig medans hon skriker högt. Jag är rädd att någon skall knacka på dörren och fråga om jag misshandlar någon.

Sara sliter tag i mig och kastar ner mig på sängen, hon attackerar mig som en hungrig tigerhona. Sara för direkt in min kuk och rider mig våldsamt. Synen av min kuk i Saras renrakade fitta gör att jag verkligen får koncentrera mig för att inte spruta i henne. Jag kan inte låta bli att nypa och massera hennes bröst och bröstvårtor medans hon rider mig. Sara masserar sin klitoris medans hon rider mig och kommer ännu en gång. Denna gången faller hon framåt och biter mig i axeln så hårt att jag är säker på att hon biter igenom min hud. Känslan av Saras styva bröstvårtor mot mitt bröst är helt underbar. Sara ligger fortfarande och skakar ovanpå mig men glider nu sakta nedåt och jag känner hur min kuk bänder sig ur henne. Sara glider ner på kanten av sängen och börjar nu suga mig. Jag stöttar upp mig på armarna så jag kan se när Sara låter min kuk glida ut och in i sin mun. Sara suger min kuk långsamt och kysser och sväljer den om vartannat. Hon placerar den mellan sina bröst och låter den glida lätt mellan brösten.

-Jag vill att du kommer i min mun. säger Sara.
-Jaaa. är allt jag får fram.

Sara runkar mig nu fort och bestämt, hon vill ha sin belöning för sitt hårda arbete.
Precis när jag skriker att jag kommer så för Sara in min kuk till roten i sin mun och låter mig komma i hennes mun. Hon sluter läpparna runt min kuk och inte en droppe spills.

Jag skakar som en fisk på land men Sara släpper inte taget, hon suger i sig varje droppe och låter inget förspillas.
När jag stannat av och ligger stilla så suger Sara mig fortfarande och ser till att få med sig allt av min sats.
Jag hör henne svälja innan hon försiktigt kysser mitt ollon.

-Tack för åkturen, säger Sara och ler mot mig.
Jag hör mig själv mumla något som jag knappt själv kan förstå.
Sakta börjar Sara plocka ihop sina kläder och tar på sig hjälpligt så hon kan gå ut.
-Vi syns vid frukosten imorgon va? Säger Sara.
-Ja det hoppas jag, hör jag mig själv säga.

Sara går ut igenom dörren och den slår igen efter henne.
Jag somnar nästan direkt som jag ligger och vaknar inte förrns klockan ringer.

Väl nere i matsalen på morgonen spanar jag efter Sara men kan inte se henne någonstans. Jag fick aldrig chansen att tacka henne.

Så vart du än är idag Sara, tack för den heta natten på hotellet.