Låna min fru

1

Träffa nya sexkontakter för ett spännande äventyr.

10%
TOTAL SCORE
Besök nu! Besök nu!

Maten står och puttrar på spisen och i ungen. Jag befinner mig i min sommarstuga som ligger upp i Dalslands djupa skogar. Härligt avskilt från andra och utmed Dalslands kanal. Snön ligger tung ute och i brasan sprakar det trevligt och lågorna sprider sitt ljus över väggarna i storstugan som är möblerad med tunga ekmöbler och skinnfotöljer som jag ärvde av en släkting.

Det är dags för den årliga Decemberträffen med Sara och Christer. Ett par som jag träffade när jag var på charterresa i grekland för två år sedan. Då hade jag min flickvän med mig men vi har sedan dess gått skillda vägar. Men jag har fortsatt att hålla kontakten med Sara och Christer och vi träffas varje år strax innan jul och äter middag och pratar om året som gått. Detta året är första året utan min flickvän så jag är lite spänd hur kvällen skall bli. Jag hoppas inte att det kommer bli en pinsam tystnad. Men dom två lådorna med vin ser villiga ut att vilja hjälpa mig så att kvällen inte blir pinsam på något sätt.

Klockan har precis passerat 17.00 när jag ser en bil komma upp på vägen mot stugan. Det är Sara och Christer och jag går ut och möter dom på trappan. Sara ser lika vacker ut som vanligt när hon stiger ur bilen medans Christer parkerar lite lämpligare framför huset.

Hej! Ropar Sara och småspringer mot mig. Hon slänger sig runt halsen och kramar mig. Hej hej säger jag lite förnärmat och kramar tillbaka vänligt.

Christer kliver ur bilen och går långsamt mot oss, Ett jävla väder vi fått då säger han. Jo men det snöar ju i alla fall inte säger jag.

Vi kommer in i värmen och Sara och Christer tar av sig kläderna och slår sig ner i dom tunga mörka skinnfåtöljerna medans jag avslutar matlagningen. Bordet är dukat och snart sitter vi alla runt bordet och äter och dricker vin som vi aldrig gjort annat. Jag får givetvis berätta om att jag brutit med min flickvän och hur längesedan det var.

Sara har på sig en röd långklänning med en ganska djup urringning och jag kommer på mig själv att jag inte kan låta bli att låta mina ögon fastna i den några gånger. Men nu får jag skärpa mig, dom är ett par och jag är singel. Jag får hitta en egen kvinna tänker jag för mig själv medans jag häller upp mer vin i glasen.

Efterrätten slinker ner utan problem och värmen i stugan ser till att vinet gör nytta i mitt huvud, ja inte bara mitt. Vi har trevligt och skrattar och skojar. Sara har helt otroligt vackra ögon, dom är som två svarta djupa brunnar som ser ut att aldrig ta slut. Sitt svarta hår har hon uppsatt i en vacker liten knut i nacken och hennes lite tunna läppar har berikats med knallrött läppstift som matchar klänningen perfekt. Ju mer vin jag får i mig desto svårare märker jag att jag får att hålla ögonen från Saras urringning.

Plötsligt tittar Christer på mig och frågar, hur länge har du varit singel nu Denno?

Jag stelnar till precis som om jag blivit påkommen med att palla frukt ur någon gubbes trädgård.

Det är cirka 4 månader nu säger jag.

Det är ganska lång tid det, inga kvinnor sedan det tog slut? säger Christer

Nej det har varit rätt torrt på den fronten hör jag mig själv säga.

Ja jag har ju inte varit utan i 4 månader, men i över en vecka har jag allt haft torka säger Christer.

Jaha säger jag och tittar undrande på Christer, varför är det så då?

Sara har precis haft mens och då brukar det inte bli så mycket skoj i sänghalmen säger Christer och ler mot mig.

Nej nej, det är ju klart säger jag. Jag tittar på Sara som smuttar lite på sitt vin. Nästan som om hon inte låtsades höra vad vi pratade om fast hon bara sitter 50 centimeter från oss.

Det värsta med Sara är att hon är så jävla kåt precis efter hon haft mens! Säger Christer plötsligt högt.

Jag hoppar till i min stol och jag ser hur Sara stelnar till i sin stol, detta verkade hon inte gilla alls.

Jasså jaha är allt jag kan harkla fram på Christers höga förklaring.

Så jag är rädd att jag inte klarar av henne själv idag säger Christer. Det tar någon sekund innan polletten trillar ner i min skalle och jag får en känsla att jag hörde eller uppfattade Christer fel.

Sara sitter fortfarande som förstenad och rör inte en min. Jag känner mig helt förvirrad när Christer reser sig upp och ställer sig bakom Sara. Han tar hennes bröst i sina händer och tittar på mig. Jag vet att du finner min fru vacker och erotisk Denno säger han och tittar på mig.

Vill du hjälpa mig att tillfredsställa Sara ikväll? Har du det som krävs tror du för att få henne att komma, kanske flera gånger? Christer tittar på mig för att få bekräftelse på sin fråga.

Sara sitter stel och rör sig inte först, sedan långsamt börjar hon vrida sig och sluta ögonen när Christer masserar hennes bröst och nyper i hennes bröstvårtor genom hennes tunna klänning.

Jag tittar på dom båda och tror inte mina ögon, tänker Christer delamed sig av Sara till mig?

Jag finner mig helt plötsligt och säger med låg röst, ja jag har nog vad det krävs.

Då måste vi visa Sara vad vi kan, hon behöver tuktas lite för att förstå vad hon vill ha säger Christer.

Jag sväljer tungt och frågar, hur menar du?

Har du kvar tvättlinan i badrummet fortfarande frågar Christer. Ja det har jag säger jag.

Jag går som i ett rus in till badrummet och hämtar tvättlinan som egentligen är en flagglina. Jag är lite osäker på vad Christer skall ha den till men innan jag hinner komma ut i storstugan så ropar Christer, ta med dig klädnypor också!

Jag gräver i korgen och får med mig en näve klädnypor ut. När jag kommer ut står Sara där utan sin klänning. Hon har en svart spetsbehå, små svarta genomskinliga stringtrosor och nätstrumpor i form av stayups på sig.

Saras kropp är härligt, bröst som precis fyller en hand, sköna höfter som är ganska breda men absolut inte för breda. Hela hennes kropp är en harmoni och i skenet av flammorna från elden kommer hennes skönhet fram in i minsta detalj. Hon står med huvudet lite sänkt, nästan som hon skämdes för att visa sig för mig som hon står där.

Ge mig tvättlinan säger Christer. Jag räcker över tvättlinan och luktar i luften när jag känner Saras doft som kommer mot mig. En underbar doft som tänder och retar alla mina sinnen.

Nu får jag se vad Christer skulle ha linan till. Han binder ihop Saras armar bakom hennes rygg, han binder hårt och Saras ansikte avslöjar att det måste göra lite ont.

När han har bundit Saras armar så tvingar han ner henne på knä.

Nu skall du ta en klädnypa och sätta vart du vill Denno säger Christer och tittar på mig.

Hur menar? Jag tittar frågande på Christer.

Hur många klädnypor har du? Christer tittar på mig.

Jag har 8 säger jag lite funderande men ändå nyfiken.

Ok, ge mig 4 då så börjar jag för att du skall förstå, säger Christer.

Jag ger Christer 4 klädnypor och han drar hårt och bestämt ner Saras BH och hennes underbara bröst blottas. Bara synen av henne sittande där på golvet fastbunden och utlämnad för min kuk att bli stenhård. Hon sitter med sänkt huvud men när Christer sätter den första klädnypan rakt över hennes bröstvårta så gnyr hon och kastar huvudet bakåt med sina ögon lätt stängda.

Så nu är det din tur, vart du vill på hennes kropp säger Christer.

Sara tittar lite skrämd på mig när jag närmar mig, först tänker jag sätta sätta den i den lediga bröstvårtan men ångrar mig sedan och sätter fast den i naveln på Sara.

Hennes mage rör sig som om hon fått en smäll, hennes magmuskler jobbar för att få bort smärtan som precis uppstått. Hon andas tungt och försöker tränga bort smärtan som sakta sprider sig i hennes kropp.

Christer tittar på Sara och sätter sedan fast en klädnypa i huden precis ovanför den lediga bröstvårtan. Sara skriker till och jag blir lite nervös att vi går för långt. Lugn hon tål allt mer än såhär säger Christer lugnande till mig.

Din tur, Christer tittar på mig. Jag beskådar Saras kropp och kan inte hålla mig längre, jag tittar på Christer och frågar om det är säkert att jag får sätta klädnypan vart jag vill? Han nickar till mig och gör en inbjudande gest med sin hand mot Sara.

Jag går ner på knä och för sakta Saras genomskinliga string åt sidan, hennes renrakade fitta blottas och jag tittar Sara i ögonen när jag sakta sätter fast klädnypan i hennes vänstra yttre blygdläpp. Hennes underkropp roterar och skakar som om vi skulle kört ström igenom henne. Hon kvider men inte så högt, hennes ögon tåras lite lätt när smärtan sprider sig i hennes underliv.

Bra tänkt säger Christer och sätter sin klädnypa i hennes högra blygdläpp. Nu rinner tårarna ner för Saras kinder och hon vrider sig som en mask som precis blivit spetsad på en fiskekrok. Men hon ser inte ledsen ut utan snarare upphetsad och villig att ta mera. Jag får en känsla att jag vill testa gränserna för vad Sara verkligen klarar, när jag närmar mig hennes klitoris med min klädnypa så ser jag både fasa och förväntan i hennes ögon. För att få dit den ordentligt måste jag ta ett litet grepp med mina fingrar runt hennes klitoris, saften jag får på mina fingrar skvallrar om att detta inte är något annat än ren njutning från Saras håll. Jag sertill att hela Saras Klitoris hamnar inom klämpunkten på klädnypan innan jag långsamt låter den sluta sig och nypa till. Precis samtidigt fäster Christer sin klädnypa på Saras lediga bröstvårta. Vi backar undan och ser på henne när hon skakar och vrider sig för att komma undan smärtan som pulserar ut i hennes kropp.

Nu är det dags att mjuka upp hennes mun säger Christer och tittar på mig. Denno du får börja eftersom du är gäst hos Sara säger han och ler åt mig.

Vad skall jag göra då? Säger jag och tittar på Christer. Vafan tror du säger Christer och ställer sig bakom Sara och öppnar hennes mun med händerna, du skall köra in din kuk i denhär munnen.

Jag drar av mig mina byxor och min kuk står rätt ut när jag närmar mig Sara. Christer håller upp Saras mun och jag låter långsamt min kuk glida in i hennes mun. Jag kör lite långsamt ut och in och känner Saras läppar runt min kuk.

Det är ju själva fan att man skall behöva lära dig hur man värmer upp en mun då säger Christer och knuffar bort mig så min kuk lämnar Saras mun.

Christer tar av sig byxorna och trycker in sin kuk i Saras mun. Han knullar henne hårt och trycker hennes huvud långt ner över sin kuk. Hastigt drar han ur sin kuk och Sara hinner inte med utan saliv rinner ned för hennes haka och bröst.

Så skall du göra säger Christer, klarar du det eller skall jag behöva visa igen?

Du behöver inte visa igen säger jag och går fram till Sara som nu sitter med munnen öppen och väntar. Jag trycker in min kuk till botten och känner hur Sara sväljer till när jag når längst bak i hennes svalj. Sedan börjar jag knulla henne hårt i munnen och Christer står bakom henne och styr hennes huvud mot min kuk.

Då och då drar han henne av min kuk så saliven stänker ur hennes mun och kysser henne sedan håller han upp hennes min igen och låter mig knulla den.

Efter vi anser oss klara med Saras mun reser vi henne och blockar bort klädnyporna, smärtan återkommer när blodet strömmartill i de delar som klädnyporna suttit på. Sara skakar lätt när Christer säger till mig att känna efter så hon är riktigt våt.

Jag ställer mig framför Sara och för in min hand mellan hennes ben. Jag möts redan innan jag stoppat in mina fingrar i henne av safter som skvallrar om att hon är mer än redo för att gå vidare. Jag vill dock inte göra Christer besviken så jag låter två fingrar glida in i henne och känner hur hennes safter rinner ner för mina fingrar. Jag drar ur fingrarna och smakar lite på fingrarna, Sara smakar underbart.

Är hon redo? Christer tittar på mig frågande. Ja hon är mer än redo säger jag och nickar. Då tycker jag vi lägger upp henne på ekbordet som vi precis ätit på säger Christer och leder bort Sara mot bordet.

Vi tar av henne tvättlinan och lyfter upp Sara på bordet och jag blir stående framför hennes fitta som glänser av alla safter Sara utsöndrat. Christer ställer sig på andra sidan bordet och låter Saras huvud hänga över kanten så han kan köra in sin kuk i hennes mun. Han lutar sig sedan över bordet, lyfter upp och särar hennes ben samtidigt som han trycker in sin kuk i hennes mun. Vad väntar du på Denno säger han, du kan inte titta på henne så hon kommer. Jag kliver fram och lägger min kuk mot Saras fitta, låter den gnidas sakta fram och tillbaka i hennes öppning så den blir lite fuktig innan jag trycker in den i henne utan att tveka.

Sara stönar tungt när Christer stöter in sin kuk i hennes mun samtidigt som jag bottar hennes våta fitta. Efter ett tag hittar vi ett lagom tempo och Sara kan inget göra än att ta emot det hon får. Hon andas tungt och stönar när vi kommer i takt så vi stöter om vartannat, när jag tränger in drar Christer ur.

Christer drar sig plötsligt ur Saras mun och hon flyger upp mot mig och låser sina ben runt min midja och sina armar rund min hals. Jag backar undan från bordet och Sara sitter som trädd på ett spett på min kuk. Jag håller ett fast grepp om hennes skinkor och kan bara fantisera om hur det ser ut om man stod bakom Sara nu. Christer kommer upp bakom Sara och klappartill henne hårt på ena skinkan, jag känner hur hon kniper till av smärtan och kör in sina naglar i min rygg. Hon får ett par hårda smällar till på skinkorna och med tanke på hur det låter och hur hon kvider så måste hennes ljusa hy vara rödrosig över hela röven vid detta laget.

Christer går ner på knä bakom Sara och spottar henne rätt i rövhålet. Sedan ställer han sig upp och kommer försiktigt in underifrån mot hennes röv. Jag känner hur Sara stelnartill när Christers kuk långsamt pressar sig in i hennes röv. Först står vi helt stilla, sedan börjar Christer långsamt köra ut och in. Jag följer med och Sara biter mig lätt i halsen när hon trycks ner över våra kukar och dom når in till roten. Christer tar Saras ben och hon lägger sin arm runt hans hals, dom drar sig undan en liten bit och nu hänger hon spetsad i röven på Christers kuk. Hennes blöta fitta gapar tom mot mig och jag kan nu styra själv hur jag vill knulla Sara. Jag för in min kuk i henne och sedan ut helt och låter henne sluta sig lite innan jag kör in kuken igen.

Saras huvud hänger bakåt och hennes mun är öppen. Christer för henne långsamt upp och ner över sin kuk medans jag får tränga in i henne gång på gång.

Christer släpper ner henne på golvet och lutar henne över ryggstödet på en av fåtöljerna, han låter inte sin kuk glida ur hennes röv utan trycker nu på hårdare än innan. Han drar ut den och ställer sig vid sidan om och särar Saras skinkor så mycket det går. Prova du också Denno säger han och tittar på mig. Saras röv gapar öppen och jag kan utan motstånd glida in till botten. Medans jag ökar tempot och knullar henne hårdare står Christer och smiskar henne hårt på skinkorna medans Sara suger honom. Hennes röv är helt knallröd av alla handflator som smiskat henne. Synen av hennes knallröda röv vars skinn bränner varmt när man tar på det får mig att totalt tappa all kontroll. Jag kör henne så hårt jag kan och mina hårda stötar gör att hon inte kan hindra att Christers kuk trycks långt ner i hennes hals vid varje stöt.

Jag tar tag i hennes hår och drar det mot mig och när jag drar i håret så öppnas hennes hals ännu mera så Christer inte möter något motstånd. Tempot är hårt när Christer plötsligt skriker till och trycker in sin kuk till botten i Saras hals och skjuter ut sin sperma. Sara har inte en chans att komma undan utan sväljer hela satsen direkt. Några få droppar rinner ut ur munnen medans jag fortsätter pumpa och Sara skriker nu högt.

Jag stönar högt när jag låter min sats fylla Saras röv, jag kör upp 4 fingrar i hennes fitta och direkt kommer Sara över mina fingrar. Hon skriker och böjer sig upp mot mig medans hon tar tag och drar mina höfter mot sig så jag kommer in lite längre i henne. När orgasmen avtar så hänger hon över ryggstödet på fåtöljen som en liten trasdocka. Jag står fortfarande med min kuk i hennes röv och känner hur den långsamt slaknar och glider ur.

Christer ler åt mig och tackar för hjälpen. Sara försöker återhämta sig och efter några minuter tackar hon också för en trevlig kväll, Lite trevligare än dom tänkt sig kanske. Vi duschar och fortsätter kvällen nästan som ingenting har hänt. Jag hör senare på natten att Sara och Christer behöver komma några fler gånger på deras stönanden från gästrummet.

På morgonen därpå så lämnar Sara och Christer stugan. Jag var tvungen att lova att ha en ny flickvän tills nästa år då vi skulle ses igen.

Nästa år är det min tur att bjuda.