Leksaker

1

Träffa nya sexkontakter för ett spännande äventyr.

10%
TOTAL SCORE
Besök nu! Besök nu!

Det jag nu ska berätta händer mig väldigt ofta. Jag hade varit rastlös hela dagen och genom att få bort min rastlöshet började jag städa. Jag blev alldeles varm på kroppen och jag började fantisera mig fram om olika ställningar som jag kanske skulle pröva denna dag.

Efter att jag städat klart började jag spola upp ett varmt bad, för det är ämt avkopplande att ligga ner och njuta av det varma vattnet. När jag låg där kom jag på att jag ville ha något att läsa så jag ropade på min kille att komma hit med den nya porrtidningen vi hade köpt. Först kollade jag lite förstrött i den utan att hitta något intressant, men så såg jag en bra rubrik på en novell och började ivrigt att läsa den. Den handlade om en kille som hade älskat med två kvinnor.

Jag kände hur våt jag blev nere i fittan och började sakta smeka mig där nere med fingrarna, medans jag ivrigt läste vidare. Jag har ofta undrat hur det är att älska med en tjej, så jag blir jämt ivrig att få läsa om det. Jag ropade efter min kille igen efter en stund och frågade sött ifall han kunde hämta min vattentäta vibrator åt mig, och det gjorde han glatt och gav mig ett stort leende. När jag hade fått den startade jag den och lyfte upp min mus så jag bättre kunde vibrera runt min klitoris. Oh så skönt det är när det vibrerar. Det är en kittlande känsla som får hela kroppen att njuta ordentligt. Jag hade blivit riktigt ordentligt våt nu och jag slöt mina ögon och tänkte på novellen jag nyss hade läst. Jag stack in vibratorn sakta i fittan medans den fortfarande vibrerade och jag ryckte till för det kittlade så skönt, med den andra handen började jag sakta smeka mitt anus tills jag stack in den ut och in fort. Jag drog ut vibratorn ur fittan och började vibrera fortare utanför till det gick för mig.

Jag riktigt stönade så högt att min kille kom in till mig och frågade i fall han fick hjälpa till. Jag sa nej, han fick bara titta på. Jag klev upp ur badkaret och torkade mig lite lätt och riktigt upphetsande så min kille blev riktigt kåt. Jag gick fram till honom, ställde mig på knä och kysste lite lätt på kuken och tog ena handen runt hans ollon. Han kollade upp mot taket och började stöna, jag tog in hela kuken i munnen och började suga lite lätt! ”Jag kommer strax”, sa han. Jag tog ut kuken ur munnen och reste mig upp och sa: ”Det är inte din tur än. först ska du bara kolla på medans jag leker med mig själv.” Jag drog ut honom till sovrummet och satte ner honom på en stol medans jag själv tog fram mina leksaker ur lådan.

Jag la mig ner och började vibrera igen medans jag med andra handen smetade in min ganska stora geledildo med klick. Jag stack in den fort i slidan som fortfarande var väldigt blöt och stack in den så långt det gick, jag tog min ena fot och försökte hålla den kvar, medans jag tog fram min guldis och började smeka min bak med den. Jag stack in den först sakta för att känna känslan av den. Den kändes till en början lite kall, men det gick fort över för jag kände mig väldigt het. Jag började fort dra den in och ut medans jag vibrerade fittan med andra handen. Jag hade lite svårt att hålla kvar gelen i fittan för jag började få såna där kramper man får när det är dags att gå för en.

Min kille såg det och satte sig ner bredvid mig på sängen och började dra den in och ut. Jag tyckte det var underbart att känna två dildosar i varsitt hål och jag kunde inte hålla mig längre s¨jag böjde mig bakåt och kände världens underbaraste orgasm komma. Hela min kropp kändes alldeles matt efteråt. Men jag hade lovat min kille att han skulle få något han med. Han hade verkligen en stenhård kuk efter att han fått se mig leka. Jag ställde mig på alla fyra och viftade med min bak mot honom och sa: ”Jag vill att du ska ta mig stenhårt i baken!”. Han var inte sen att göra som jag sa åt honom. Han ställde sig på knä och körde fort in kuken i min bak.

Oh Gud! vad skönt det var att få en varm pulserande kuk i baken medans man ännu kände av den tidigare orgasmen. Han hade inte så långt kvar till sin orgasm kände jag, så jag vände mig om och började rytmiskt smeka ollonen medans jag lät tungan smeka runt kuken. Det tog bara en sekund för honom att komma. Han sprutade över hela mitt ansikte och mun, jag slickade mig runt munnen och log. Det här brukar hända rätt ofta för mig.