Ljuva blondin

1

Träffa nya sexkontakter för ett spännande äventyr.

10%
TOTAL SCORE
Besök nu! Besök nu!

Plötsligt fick jag sån lust att gå ut och dansa något som inte hänt på åratal. Efter att ha tittat in på ett par danshak hamnade jag på ett ställe på Kungsgatan. Eftersom jag var ensam och de flesta bord var upptagna ställde jag mig i ett hörn och bara tittade på publiken. Ingenting speciellt. Dansgolvet var redan fullt, vid borden satt mest tjejer, två och två eller flera, där borta verkade hela bokföringsavdelningen vara ute på vift. En mörk skönhet spanade in mig, smålog innan hon vände bort blicken. A penny for your thoughts. Vid ett bord alldeles intill satt två tjejer och tittade ut på golvet, 35 kanske 40. En blondin och en brunett. Brunetten snyggast, blondinen störst bröst. Så blondinen fick det bli. Ljus, tunn sommarklänning, bara BH och trosor under förstås. Så nära och ändå så långt borta. Jag fantiserar om att vi är ensamma i lokalen, jag sätter mig på huk, för upp händerna under hennes klänning och drar av henne trosorna, ner med byxor och kalsingar i ett enda drag, min stora kuk sprätter fram och jag trär på henne medan jag håller henne under skinkorna. Hennes bröst som rytmiskt svänger upp och ner när jag för henne fram och tillbaka över min våtglänsande kuk. – Får jag lov? Hon ser lite förvånad ut när hon tackar ja, kanske hade hon redan gett upp hoppet den här vändan, de spelar ju redan andra låten. Jag går efter henne ut på golvet. Långa snygga ben också. Hon kryper nära mig i den smekande foxtroten och jag känner hennes hand mot min rygg. Och hennes ena bröst som pekar rakt mot hjärtat. Den svala doften av hennes ljusa hår. Satan, det börjar stelna till i byxorna, tyvärr går det inte dölja när han börjar bråka så där, inte med den längden. Bäst att förklara sig så jag säger – han kan tyvärr vara rätt så framfusig, hoppas han inte är i vägen alltför mycket! Hon skrattar mjukt och svarar ”- det är ingen fara, jag tar det som en komplimang!” Dansen tar slut och vi går tillbaka till hennes bord. Hon ser upp när jag tackar för dansen, ler ett vackert leende, jag är såld.

Kvällen fortsatte och jag dansade med några andra tjejer, alla trevliga och dansanta, det var helt klart köparens marknad, kanske dubbelt så många tjejer som killar. Här kommer min blondin, men NEJ, den där rödhåriga kommer att hinna före, alltför artig för att tacka nej. Där står hon kvar, lite förvirrad, jag ser henne gå tillbaka till sitt bord. Den rödhåriga (”jag heter Anna”) är klart intresserad, visst, i brist på annat, men jag har bara den blonda i skallen. Tar den här dansen aldrig slut, äntligen får jag lotsa henne tillbaka, ”välkommen igen”, visst, snacka om halva inne! Jag skyndar mig tillbaka till den blonda, hon sitter ensam vid sitt bord, kompisen är uppraggad. Hon ser mig komma, ler mot mig, jag sträcker ut handen och vi dansar ut i en wienervals. Avspänt. Glatt. Vilken tjej!!!! Inbillar jag mig att hon trycker sig mot mig lite extra? Jävla kuk, är du nu där igen. Försök uppföra dig i damsällskap! Hon ler roat. – Jag kan köra dig hem om du vill. Nykter är jag och fullt frisk som du märker!” Hon skrattar. – Kan min kompis åka med, vi bor intill varann.

De bor i södra förorterna, i höghus. Vi släpper först av kompisen, Annika. – Hej då, vi ses i morrn, tack för skjutsen! Sofia bor bara några hundra meter längre bort. Jag stannar bilen, – vill du ha en kopp kaffe?” ”Ja, varför inte!” Hiss till tolfte våningen, in genom ytterdörren, – ursäkta röran! – Vilken utsikt, du bor verkligen fint! Sofia går ut i köket för att koka kaffe. What the hell, vad har jag att förlora??!! Jag går efter och ställer mig bakom henne. – Vet du vad, jag har varit jättenyfiken på dina bröst hela kvällen! Hon vänder huvudet mot mig och jag tar om dom mjukt och varligt. Hon hör säkert hur mitt hjärta dunkar. Hon rör sig inte, jag släpper dom, drar snabbt upp hennes klänning och för in min hand i hennes trosa, får in pekfingret i springan mitt i ett mycket kortklippt litet buskage. Plaskvåt!!! Hon rör sig inte. Jag sätter mig på huk, för upp båda händerna under klänningen och drar ner hennes trosa, lyfter upp hennes högra fot och trär den över, reser mig, öppnar livremmen och låter byxor och kalsingar falla ner på golvet, stiger ur dem, jag har fullt sjå med att hålla upp den jäkla klänningen. Hennes lilla stjärt skymtar och när min högerhand sluter sig om vulvan särar hon på benen och böjer huvudet bakåt. Min kuk hittar själv vägen in bakifrån, hon flämtar till när jag skjuter upp den i hela sin längd. Härligt, UNDERBART trångt! Jag vill se den, drar mig ur, vänder på henne och lyfter upp henne på diskbänken. Jodå, en blond liten snaggad trekant, precis så kortklippt att det inte ska verka oanständigt, som mjukt vidgar sig när jag trär på henne och låter henne rida ranka. Så praktiskt, om hon sitter längst ut på diskbänken kan jag ha kuken kvar och ändå knäppa upp hennes blus. Hon blundar, lite röd i ansiktet, särade läppar. Jag lyfter upp henne igen och medan hon sitter kvar påträdd letar jag rätt på sovrummet och sjunker ner med henne under. Kuken slinker ur men hon lägger sig snabbt tillrätta och sträcker högerhanden efter den. Nej, jag vill ha hennes bröst ute i det fria och fortsätter att knäppa upp blusen. Hon hjälper till och med det typiskt kvinnliga behåavknäppningsgreppet bakom ryggen frigör hon sina stora, fasta och toppiga bröst. En sådan vacker BH hinner jag tänka, spetsar och garneringar överallt. Underbart långa rosa spenar! Med de böjda benen vitt isär tigger hon om kuk och jag fortsätter att knulla henne medan brösten mjukt gungar upp och ner i en fast, stadig rytm. Hon flämtar till, för huvudet åt sidan med munnen halvöppen, magen kurvar sig under mig. Ett litet skrik och jag känner hennes slidmuskler klämma om min kuk, medan min egen orgasm letar sig ner efter ryggraden och slutligen hittar den smala vägen ut.

Efter en stund drar jag mig ur och hon säger – du låter sannerligen ingen tid gå förlorad! gud så skönt det var, du är verkligen jätteduktig, jag fantiserade om det hela vägen i bilen! Vi ligger kvar, utslagna. När jag vill resa mig vänder hon sig mot mig, precis som om hon legat och tvekat men fattar mod när jag tänker gå. – Jag skulle hemskt gärna vilja… runka av den… Hon tar ny sats och tillägger – jag tycker det är så spännande att få det att gå för den igen, alldeles ..efteråt! Jag vill inte göra henne ännu mer generad så jag lägger mig bara på rygg och hon tittar ner mot min mage. De närmaste minuterna blir mitt livs upplevelse. Äntligen en tjej som verkar helt fascinerad av män. Ömsom korta och långa mjuka tag med tummen alldeles under ollonet och pek- och långfinger lätt böjda, högt upp på skaftet. Ståndet kommer snabbt tillbaka under en mästerlig behandling och den långa penisen sträcker redan på sig som tack. Hon bryter i precis rätt tid, en liten vit klutt tittar fram och hon pressar mjukt ut den, låter en liten kort sträng följa efter, hon smeker ut den runt ollonet medan hon fortsätter med små försiktiga tag för att liksom dra ut på det hela så länge det går. Jag följer hennes minspel, ögonen vidöppna, hon sväljer, tungan tittar fram mellan läpparna. Hon ser fascinerat på min petterniklas, blygseln tycks ha släppt. – Så härligt stor, ett riktigt praktexemplar, jag bara älskar stora penisar! Hon tycks ha bestämt sig, ökar takten, den blir så styv så styv, precis innan den når maximum slutar hon runka och pressar med tumme och pekfinger från roten och uppåt med mjuka men bestämda rörelser. Den här tjejen vet vad hon håller på med!! Först en trög sträng, så några kortare strittar, en sista tunn liten stråle, hon fortsätter runka med långa, mjuka tag, precis som om inte vill släppa den. – Så underbart! , säger hon och betraktar den medan den lägger sig till rätta på min mage, torkar av sperman med en näsduk som råkar ligga på hennes nattduksbord. Hon läser mina tankar när hon trycker sig intill mig och mitt ansikte får del av hennes hårsvall: – Och jag som inte alls hade tänkt gå ut och dansa i kväll!