Samlag med maken

1

Träffa nya sexkontakter för ett spännande äventyr.

10%
TOTAL SCORE
Besök nu! Besök nu!

Jag är en kvinna i 30-årsåldern som älskar att titta på porrbilder på nätet. Jag är heterosexuell men tycker ändå mest om att se bilder av fittor, gärna tonåringar som glatt visar upp sig, sina bröst och sina små hål. Om jag får se hur de lägger upp sig för män blir jag ännu kåtare. Särskilt när man får se hur fitthålet spänns ut av en stor kuk. Jag gillar också när man ser en tjej suga på en penis riktigt grundligt, helst ska man ha ljud till och höra att hon har munnen full.

Hur som helst, det här är inget jag har berättat för min man. Jag trodde länge att han inte skulle gilla det, och jag har inte vågat vara annat än ganska ”snäll” i sängen (det är han själv). Men en dag när han kom hem från jobbet lite tidigare än vanligt och jag satt och kollade på porrbilder blev det så att jag inte hann ”städa undan efter mig”. Jag satt alltså vid datorn och hade just laddat ner en videosnutt som spelades upp om och om igen. Det man såg var hur en färgad man förde sin glansiga penis upp och ner längs blygdläpparna på en ung tjej och sedan sakta förde in den i fittan och började köra, ganska långsamt, sedan snabbare.

Jag hade förstås dragit ner mina byxor och dragit upp tröjan, så där satt jag och smekte mina bröst samtidigt som jag masserade min klitoris. Började precis närma mig orgasm när min man dök upp i dörren. Döm om hans förvåning! Det var inte utan att jag blev generad, men samtidigt var jag så blöt och svullen vid det här laget att jag inte kunde sluta. Så jag log lite tafatt och fortsatte helt enkelt att smeka mig själv. Mina bröstvårtor var alldeles röda av behandlingen och jag kände själv att skötet var helt kladdigt. Säkert glänste det inbjudande mot min förstummade make, med svullna läppar och mörkt litet hål mellan. Jag stönade lite hela tiden.

– Förlåt jag kunde inte hjälpa, blev så kåååt! stönade jag mot honom.

Jag var lite vimsig och yr, det var så skönt. Plötsligt märkte jag att han hade kommit fram till mig där jag satt på skrivbordsstolen. Han tog ett fast tag i min nacke med ena handen och kupade andra handen om mitt ena bröst. Han sa ingenting alls utan bara nöp till om bröstvårtan och kastade en blick på skärmen där de glansiga blygdläpparna än en gång fick massage av penisen. Så släppte han taget om mig och började knäppa upp sina byxor. Vad nu, skulle jag äntligen få? Han drog långsamt ner kalsongerna till låren och riktade sitt nu hårda, rödlila, doftande organ mot min mun.

– Vad menar du, ska jag suga? frågade jag oskyldigt trots att det var uppenbart vad han ville.

Jag hann inte mer än sära på läpparna så hade han fört in ollonspetsen där emellan. Min mun fylldes av saliv och ivrig som jag var att äntligen få suga hans kuk började jag smacka och smaska på den goda saken. Det kändes underbart att ha munnen fylld, jag hörde själv hur mina stönanden lät precis som på videosnuttarna av flickor som villigt suger på stora goda klubbor. Nu började han också stöna. Jag tittade upp på honom, fortfarande med penisen i munnen, och såg att han faktiskt njöt av att se mig bete mig så här. Så billigt! Och så skönt!

Så drog han ut organet ur munnen och fick upp mig från stolen. Han tog tag om mina höfter och visade handgripligen att jag skulle luta mig fram mot skrivbordet. Fittan fick jag inte längre peta på. Jag kände hur den hade svullnat upp ytterligare av att jag hade fått suga kuk, och jag började ofrivilligt svänga på stjärten från sida till sida, kunde inte hålla mig stilla utan ville nu göra allt för att få in något hårt mellan benen. Och där kom den. Han hade ännu inte trängt in i fittan men lekte med ollonet runt de hala blygdläpparna. Det höll på att göra mig galen och till slut tror jag att jag skrek rakt ut att han måste köra in den. Vilket han gjorde. Aaaaaah! Den kändes så skön! Hårdare än vanligt, eller så var det min fitta som kramade till om hans könsorgan extra mycket. På dataskärmen såg jag samtidigt hur den mörka främmande kuken rörde sig in och ut ur den unga kvinnans hål.

– Vilken kladdig och trång fitta du har, vad skönt för min kuk! stönade min man till efter att ha varit tyst så länge.

Han började nästan tappa kontrollen att döma av de fula orden som kom ur hans mun. Det blev inget långdraget körande dock eftersom åsynen av mina uppsvullna fittläppar och villiga hål samt mina runda stjärthalvor gjorde att min man närmade sig utlösning mycket snabbt. Snart drog han sig ur, vände på mig och körde än en gång in sin penis i min mun. Jag sög och slickade lustfyllt och njöt av att föreställa mig hur han snart skulle ge mig sperma i halsen.

Men förhoppningarna kom på skam för när jag precis kände hur han blev större i min mun gled han ut. Han hade tydligen ångrat sig så jag bökade upp mig på skrivbordet istället och bresade rejält för att han skulle kunna trycka in kuken framifrån. Fortfarande hördes samlagsljuden från datorn och nu hade jag dessutom spegeln på väggen precis framför mig. Wow, vilken trevlig ros jag såg där! Rosa, glansig och svullen tiggde den efter mer, och mina bröst var skamlöst blottade. Min man såg inte heller dum ut och med organet i högsta hugg närmade han sig nu mitt suktande hål. De inre blygdläpparna, som såg ut att sluta tätt om skåran, fick nu sära på sig och visade sig kunna spännas ut ordentligt när en hård penis sakta fördes in mellan dem. Snart var hålet helt fyllt och läpparna fick röra sig en aning in och ut varje gång penisen gjorde en stöt. I spegeln såg man också hur blött det var, och klitoris stod upp fint.

Jag stönade nog som besatt och närmade mig finalen. Till slut, aaaah, där satt den! Gud så skönt, det ryckte i hela min kropp och underlivet drog ihop sig av njutning. När min man sen drog ut kuken och lät sperman pumpas ut stötvis, vitt och kladdigt över hela skötet – då var allt bara perfekt. Puh! Vilken utlösning. Tydligen är inte min man så ointresserad av att ha riktigt sköna samlag i alla fall!