Söker efter en Porrig gentleman?

Söker en Porrig gentlemanHej!!

Jag lever i ett stabilt förhållande, som jag absolut inte vill lämna, men som inte är särskilt passionerat eller porrigt. Jag har tröttnat på vanlig vaniljsex. Som ung var jag väldigt lekfull men sedan sökte jag trygghet och familjeliv, men nu vill jag släppa lös igen kan man säga.

Porrig kvinna söker därför nu en porrig gentleman, som vill se, uppmuntra och låta mig vara härligt sexig och porrig. Inte ge mig dumblicken. Jag tänder på när det är stilfullt erotiskt, som att jag exempelvis ute på en restaurang är välklädd men har lämnat bh:n hemma eller kanske en genomskinlig blus, eller väldigt urringat. Inne på vårt hotellrum är jag helt hämningslös och kan och vill tänka mig mycket. Jag älskar exempelvis rimming och tar gärna analt om du är försiktig i början. Har vidare som dröm att ställa mig på knä framför dig och du kissar mig i ansikte, mun och bröst. Skulle vilja ha dig och en man till, prova kanske dp och 2 i musen.

Ja det här var bara några tankar men jag tror du förstår vart jag vill komma… Jag är kräsen men kommer att gå mycket på kemi.

Jag bor i Stockholm men reser mycket i Mälardalen, Dalarna och Värmland. Emellanåt också i Skåne och Malmö. Bor på hotell ca 1-2 ggr per vecka. Hoppas du haft ork att läsa detta och komma med en respons som gör mig knäsvag…

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *