Porrig tjej söker grova kukar

En Porrig tjejHej,

Porrig tjej söker XXL kuk eller kukar, väldigt gärna 2 eller 3, extremt kräsen med personligheten och att du / ni kan verifiera er själva men att jag förblir anonym. Spännande med 2-3 rejäla kukar som turas om att knulla mig så länge dem bara kan och tills dem kommit flera gånger på mig och jag knappt orkar stå på benen! ?

Jag är en extremt lyckligt gift tjej sedan många år. Barn, bra jobb, finaste bilen, den snyggaste, bästa och perfektaste mannen som finns både sexuellt och vanligt och med den bästa familjen. Detta är absolut inget behov eller så då vi har ett oändligt rikt sexliv och vanligt liv, utan vardagslyx vi unnar oss för att vi kan. ?

Jag är cirka 1.58 och väger 54 kg. Väldigt tight och liten i kroppen och får alltid höra hur extremt våt och trång min helrakade fitta är. Analt är det tom så trångt att det är spännande med alla utmaningar, men jag älskar analt. Blåa söta ögon, mörkblont långt hår och ett litet dockansikte. Gillar att vara en riktig knulldocka som får mer kuk än jag nästan klarar utav, fast på mina villkor!;) Blir sååå kåt utav att bli förnedrad och knullad i halsen tills mascaran rinner, så det hänger slem ner till golvet och jag nästan tappar andan, medans du håller mig i håret och min hals och ger mig små försiktiga örfilar och kallar mig slampa. Knullar mig så långt ner i halsen som som din kuk når. ?

Är intelligent, ärlig, lättsam, seriös, omtänksam och mycket erfaren och bättre än alla du haft sex med innan! Såå spännande att få kukar att spruta på min kropp;)

Gör inget oskyddat, kondom krav, inga pussar, hångel, slickande, sugande eller saliv.

Krav på att du har bild och inte har några problem med att jag får veta vem du är, trots att jag förblir anonym, inget tjat eller så, du får aldrig mitt nummer och allt som sker det sker på mina villkor. ? Jag kan lova att jag är värd det! Du bör ha sambo eller vara gift, ordnat liv, såklart drogfri, frisk och fräsch. Skicka gärna nummer, svarar bara på seriösa mail och dem med foto. Puss

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *