Blyg tjej söker sexchatt och nakenbilder

Blyg tjej söker sexchatt och nakenbilderHej på er! Jag är en blyg tjej på 20 år som inte har haft så mycket sex. Men jag tycker ändå att jag har en snygg kropp och jag vill ha mer erfarenhet. Därför söker jag en kille mellan 19 och 25 år som kan tänka sig att ha lite sexchatt och byta nakenbilder med mig. Jag vill inte ha en pojkvän eller ett förhållande just nu, utan jag vill ha en knullkompis som jag kan träffa när jag blir sugen på sex.

Jag bor i Malmö, men det är inte ett krav att du också gör det. Men om du bor i närheten av mig så skulle det vara enklare för oss att träffas och ha sex. Innan vi träffas så vill jag gärna lära känna dig lite bättre och se om vi har någon sexuell kemi tillsammans. Jag är rätt nöjd med min kropp och jag har fina bröst och en välrakad fitta. Om du har en stor och härlig kuk som du vill visa upp för mig så skulle jag inte ha något emot det.

Jag är inte så erfaren när det gäller sex, men jag har fantiserat mycket om att se en kille runka. Det är något jag skulle vilja göra irl också – stå framför dig och retas medan du runkar utan att få ta på mig eller ha sex med mig förrän du kommer. Jag tror att det skulle vara väldigt upphetsande för oss båda.

Jag söker en kille som är snäll och respektfull mot mig. Jag är lite blyg och osäker så jag behöver en kille som kan ta det lite lugnt med mig. Men samtidigt vill jag att du ska vara lite dominant och ta kontrollen i sängen. Om det här låter intressant för dig så skriv gärna till mig så kan vi prata mer!

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *