Söker en KK åt de dominanta hållet

Söker en säker KKHej på er!

Är tjej på 20 år som är hyfsat ny i stan (Stockholm). Söker efter en KK som kan hålla en konversation och som vet vad han gör i sängen som sagt. Alltså ej någon som är oskuld. Vill träffas då och då för att få utlopp för min sexuella frustration – skulle behöva ha bra sex.

Jag vill ha någon som jag kan utvecklas med i sängen och som ej pushar eller ställer krav. Lite sköna stunder helt enkelt där man kanske kan utvecklas till en bättre sexpartner. Söker dig som är normal till vardags men som är lite mer styrande/dominant i sängen då jag tänder på det. Med det sagt menar jag inte BDSM och förnedring utan någon slags mjukvariant. Svårt att förklara men förstår du vad jag menar är det ett plus! Är lite mer osäker och blyg så behöver någon som är trygg och kan få mig att känna mig bekväm.

Du ska vara mellan 20–35 och hel och ren. Kondom är ett krav om vi inte kommer fram till annat senare. Fler frågor kan vi ta på PM. Är du intresserad så kan du väl börja med ett Hej och kanske ålder, boende och vad du letar efter?

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *