Söker välutrustad kille i Jönköping?

Söker välutrustadDå jag spenderar en del tid i Jönköping så vore det kul att hitta någon härlig kille att lära känna. Jag vet att jag kommer få massor av svar så kan jag redan nu nämna mina önskemål.

Den jag söker ska vara en glad och härlig kille, men samtidigt lite lagom självsäker och veta vad han vill. Du är över 180cm lång, vältränad, och riktigt snygg (med risk för att låta otrevlig så kommer jag vara extremt picky)

Ser gärna att du är välutrustad, gärna riktigt välutrustad, men det hjälper tyvärr inte om du inte samtidigt är snygg och har en härlig kropp. Du är mellan 25-40

Jag är i Jönköping under veckorna till och från så ska du kunna ses en vardagskväll, är aldrig där på helgen;)
Puss.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej jag heter Alireza jag bor i Jönköping Sverige jag älskar sex knulla med du förstår du jag vill sex knulla med du jag vill din gatuadress för sex knulla kan du skicka din gatuadress till min mailadress: alizadehalireza627@gmail.com förstår du ok ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *